Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 156 2.0TS или Alfa 156 2.0TS selespeed

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 156 2.0TS или Alfa 156 2.0TS selespeed

Здравейте, колебая се между тези две модификаци, 95% от познатите ми ме съветват да не е Alfa, че много се чупели и частити били скъпи сравнение с другите.
    Моля за съвет от хора които имат такива автомобили кой от двата ще е по сполучлив.
    То от голяма степен зависи и от предишните собственици, но като цяло заслужава ли си.

Да, потърси си нещо не чупливо и ако може... и за нас
    Last edited by Nasko_77; d.m.y г., 14:01.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от runerr Покажи съобщение
      Моля за съвет от хора които имат такива автомобили кой от двата ще е по сполучлив.
      Според теб - колко хора имат по един от двата автомобила, че да могат да ти кажат кой се чупи повече ...
      И да си купиш, пак може да се счупи... Харесваш си една, водиш някой, който разбира от алфи да я види(ако ти не разбираш), купуваш я, аверите за новата кола и одиш да палиш свещ да не се чупи...
      Успех

Comment

Темата отива в 156 раздела

А там какво ще я правят...
        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Колега слушай сърцето си ! Такива разбирачи мн ги има,които даже не са седали зад вилана на Италианка..УСПЕХ

Comment

Първоначално публикувано от Djalev Покажи съобщение
            Колега слушай сърцето си ! Такива разбирачи мн ги има,които даже не са седали зад вилана на Италианка..УСПЕХ
            Аз точно затова питам тук, че поне знаете за какво става дума, а не че сте чували от други.

Comment

Чист късме си е да уцелиш колата и единия и другия вариант не са лоши но си приготви солидна сума за обслужване и множеството досадни дреболии, ама то си е така с всяка стара кола! Съвета ми е да не си купуваш нов внос за 5500 - 6500лв ще се прецакаш ако си купиш от наи-евтините екземпляри!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Чупят се не си купувай. И частите наистина са скъпи. А сърцето си слушай когато става въпрос за гаджета, приятели, близки, роднини и т.н.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

аре да се ползва търсачката викам аз
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                  X